MetaRelax® Ostend Night Run

Rotary Club Oostende ter Streep staat als één grote groep achter de organisatie van de Ostend Night Run. Het is een loopwedstrijd waarbij beleving centraal staat met een bijzonder parcours over de zeedijk, door het Kursaal, door een ondergrondse parking, een kerk… en heel veel entertainment tussendoor. Dit evenement is een vaste waarde op de agenda van de Stad aan Zee geworden en daar zijn we trots op. We kunnen dankzij het goede beheer van het evenement ook jaarlijks een mooi bedrag schenken aan zorgvuldig gekozen Oostendse goede doelen. In 2018 schonken we €22.500 aan vzw Tejo en vzw Komee.

De Ostend Night Run vloeit voort uit de eerdere Marathons van Oostende die we organiseerden. De eerste marathon was in 2011 en de eerste Night Run vond plaats in 2015. We organiseren dit evenement in samenwerking met Toerisme Oostende, de stad Oostende en hoofdsponsors MetaRelax®, AZ Damiaan, Beobank, Deweert Sport, Indigo.

Contacteer ons als je graag meewerkt als sponsor. De volgende editie is gepland op 28 september 2019.